03.10.2024 14:44
Централна трибина Српске демократске странке, која је вечерас окупила бројне Билећане, одраз је побједе, одлучности и повјерења једном честитом човјеку, борцу, домаћину Веселину Вујовићу.
 
Вујовић је у најтежим моментима у историји општине Билећа, након огромне подршке коју је добио на локалним изборима 2020. године, преузео власт и успио једном девастираном градићу вратити достојанство, ријешити многе проблеме и створити услове за даље нормално функционисање. 
 
Подршка овом великом човјеку стигла је и из сусједне Црне Горе , од лидера Срба у Црној Гори Слободана Делића, предсједник општине Плужине и Марка Ковачевића, предсједника општине Никшић.
"Веселин Вујовиц је прави човјек за начелника Билеће.


Поштен рад увијек доноси резултате, а у свом раду ће увијек имати нашу пуну подршку.И наша и ваша велика срећа је што ће у недељу побиједити брат Весо", изјавио је Ковачевић.
 
Велика  подршка Веселину Вујовицу стигла је и од народних посланика Загорке Граховац, Огњена Бодироге, Небојше Вукановића, Ђорђа Вучинића Вукоте Говедарице , као и од начелника  сусједних општина и кандидата за начелнике сусједних општина.

Иако, из оправданих разлога није могао присуствовати вечерашњој трибини, Дарко Бабаљ, посланик у Парламентарној скупштини БиХ, изјавио је да је увијек био и биће подршка Билећанима, посебно једном оваквом честитом човјеку какав је Весо Вујовић."

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account