15.06.2023 10:32
Неостварене амбиције скупштинске већине у Бањалуци да се докопају начелничких мјеста у градској управи не смију бити повод за кажњавање грађана и настанак велике материјалне штете, поручио је предсједник Градске организације СДС Бањалука Жељко Раљић.
 
Он каже да свјесно блокирање рада градске скупштине која није засједала 75 дана представља дио тактике изнуривања у којој су интереси грађана колатерална штета.
 
Попуно је очигледно, наводи Раљић, да су због политичког реваншизма и неутољиве глади за функцијама СНСД и њихови сателити спремни да својим уцјенама играју на карту наношења штете Бањалуци и Бањалучанима.
 
„Није први пут да они свјесно раде против Бањалуке. Сјетимо се како је из нашег града отјеран инвеститор који је био спреман уложити 60 милиона КМ и запослити преко 300 радника. Сада су спали још ниже па скупштинско руководство свјесном блокадом Скупштине Града онемогућава доношење одлуке о упису дјеце у нову школу у насељу Ада, али и бројне друге одлуке које се директно тичу обичних људи“, каже Раљић.
 
Поручује да неостварене амбиције странака и појединаца не могу бити разлог да се сједнице не одржавају и не рјешавају текући проблеми у Граду.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account