14.07.2023 10:31
У просторијама ОО СДС Вишеград је у присуству свештенства, чланова и симпатизера Српске Демократске Странке, извршен обред ломљења славског колача. Поред парохијског свештеника, оца Драгана, који је свима присутним пожелио срећну славу, окупљенима се обратио и предсједник О.О. СДС Вишеград, Петар Микавица.

 Предсједник Микавица се захвалио свим присутнима на доласку, пожелио срећну крсну славу члановима, симпатизерима и руководству Српске Демократске Странке широм Републике Српске, уз жеље да се странка врати у лидерску позицију на политичкој сцени.

"Симболичне 33 године од настанка СДС-а, године тешке борбе, изазова-гдје је добробит српског народа увијек била на првом мјесту. СДС је странка која је у једном дану претрпјела смјену 60 функционера од стране тадашњег високог представника, странка коју су и домаћи и странци хтјели да виде на кољенима. Опстати и одржати се у таквим условима често је изазовно, али дајемо и даћемо све од себе да народ препозна нашу борбу"-истакао је предсједник Микавица.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account