30.07.2023 15:02
''Поново је на сцени промјена мишљења владајуће већине након што је Милановић дао нове инструкције Додику. За разлику од њих, СДС има јасну политичку визију стабилне и јаке Републике Српске и од тога не одустаје и то је увијек била дејтонска Република Српска уз враћање насилно одузетих надлежности кроз институционалну борбу. То је сигурност са којом се не смијемо играти и мијењати политички курс од данас до сутра“, поручио је др Милан Миличевић, предсједник СДС.
 
Он наводи да већ годинама гледамо политичке играрије СНСД-а.
 
„Изгласавањем одлука за које су и они знали да их никада неће спровести у дјело довели су и Народну скупштину Републике Српске и посланике на ниво статиста“, каже Миличевић.
 
Он напомиње да је све више је оних који имају жељу да оду из ове земље у којој они који их представљају имају ликове неозбиљних, превртљивих и недосљедних особа са сумњивим намјерама.
 
„Данас се поново питамо шта је са причом о референдуму, отцјепљењу  и силним скупштинским одлукама које никада нису спроведене? Да ли инструкције Милановића за СНСД и њихове сателите имају већи значај од институција Републике Српске? Крајње је вријеме да се вратимо у институционалне оквире“, поручио је Миличевић.
  

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account