19.08.2023 15:17
Актуелна власт је креирала затрован политички простор и “тајкунизацију” институција власти. Погледајте само те ликове који нам свакодневно држе придике о поштењу и патриотизму, а осиромашили су сопствени народ и отјерали нашу младост у свијет, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.
 
“Додик и слични заслужују да их казни сопствени народ на изборима јер су упропастили будућност више генерација ове земље зарад личне користи”, нагласио је Миличевић.
 
Он је казао да је неморално је од било кога, па и од међународне заједнице, да кажњава народ Републике Српске.
 
“Народ кажњава и неодговорна актуелна власт, а и међународна заједница. Не прихватам колективну одговорност, него само личну. Они који су добили мандат да управљају јавним средствима морају то радити одговорно и транспарентно. Ако то не чине, морају одговарати”, порука је Миличевића.
 
Он је рекао да истински вјерујем само у резултате рада и одговорну националну политику.
 
“Опозиција може бити покретач промјена свакодневним указивањем на све пропусте ове, већ двадесетогодишње, неодговорне власти која је уништила све природне и људске ресурсе у Републици Српској. Борба за буђење свијести људи води се и у институцијама Републици Српској и БиХ преко наших представника, али и на демократским протестима када се процијени да је прави тренутак”, закључио је Миличевић.  
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account