27.10.2023 10:24
„Господо, ми знамо гдје је граница. Њу смо створили у рату и она је јасна и видљива. Нажалост, толико је видљива да вам и не треба табла "Добро дошли у Републику Српску " да знате да сте у њој. Довољно је да погледате тај магистрални пут којим ћете данас доћи. Тамо гдје престаје нормалан пут а гдје почињу рупе, е ту је Република Српска и тако је свуда, није само на Жегуљи“, поручио је данас Стево Драпић, начелник општине Љубиње организаторима скупа „Граница постоји“ који ће се данас одржати у Љубињу.
 
„Рат је, господо, давно завршен и за разлику од већине вас који ћете данас блокирати магистрални пут Љубиње -Столац, ја сам у том рату учествовао. Са пушком бранио Љубиње, и не само ја него и остали Љубињци и то на частан начин. Изузетно сам поносан јер је Љубиње једно од ријетких мјеста у БиХ у коме се није десио ниједан злочин према цивилном становништву.  Данас, након 27 година од завршетка рата, Љубиње и граница се бране економијом, радом, борбом против криминала и корупције. Бране се новим саобраћајницама, фабрикама“, поручио је Драпић.
 
Он је казао да ће „демонстранти“ данас блокирати пут Иву из Чапљине, који ради у Љубињу и Зорану из Љубиња, који ради у  Мостару.
 
„Ваше политичке играрије завршавајте онако како ви знате, оставите нас на миру. Не дижите беспотребно тензије, не завађајте нас са комшијама и почните коначно да радите свој посао у институцијама а не на улици“, закључио је Драпић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account