19.01.2024 09:27
Српска демократска странка има капацитет да буде предводник позитивних промјена у Републици Српској. Циљ СДС је побољшати резултат у односу на претходне локалне изборе и мислим да то можемо. То је услов за оно што нас чека 2026. на општим изборима, каже Милан Миличевић, предсједник СДС.
 
Миличевић наводи да ће СДС имати кандидате за начелнике и градоначелнике у свим срединама гдје то процијене њени општински и градски одбори.
 
„Мислим да је у већини одбора таква процјена. Тамо гдје сматрамо да треба да подржимо друге опозиционе кандидате који имају шансу за побједу, то ћемо урадити без било какве сујете. То очекујемо и од других опозиционих политичких партија“, поручио је Миличевић и додао:
 
„Српска демократска странка има капацитета и одличних кандидата за наредне изборе и веома озбиљно радимо на припремама. Српска демократска странка има капацитет да буде предводник позитивних промјена у Републици Српској и то је наш коначни циљ.“
 
Миличевић истиче да СДС, као државотворна странка, има историјску обавезу да има кандидата за предсједника Републике Српске.
 
„Српска демократска странка је друга странка по величини у Републици Српској, далеко највећа опозициона странка и има историјску обавезу да има кандидата за предсједника Републике Српске. То је ствар дигнитета државотворне странке, што Српска демократска странка јесте. То је мој став био и раније, а биће и убудуће. Други су сматрали да то није тако и мислим да је то била велика грешка. Нећемо је поновити“, поручио је Миличевић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account