10.05.2024 17:22
Наставља се перфидно излуђивање народа у Републици Српској. По већ устаљеној матрици "једно говорити у јавности Републике Српске, друго договарати у Сарајеву"  последњих дана руководство СНСД-а све је учинило у договору са представницима Бошњака да изборни закон РС не угледа свјетлост дана, истакао је Ђорђе Милићевић, члан Предсједништва Српске демократске странке.
 
„Њихов договор је и да Бошњаци ставе вето на њега, како би се они још једном дијелу међународне заједнице представили као партнери за сарадњу што у ствари и јесу. Али партнери који заједнички раде на потпуној деградацији и уништавању Репубике Српске“, додао је Милићевић.
 
„Данима слушамо предсједника Републике који каже да имамо инструменте да ствар узмемо у своје руке и спроведемо локалне изборе по Изборном закону РС који је донесен у НСРС уз претходно прогласавање опозиције "издајничком" само зато што је прозрела његову двоструку игру. Од јуче слушамо најпослушнијег  портпарола предсједника,  господина Ненада Стевандића који каже да треба да "прогутамо жабу" и проведемо изборе по наметнутом Шмитовом закону“, додао је Милићевић.
 
„У исто вријеме само СДС од сви политичких партија у Републици Српској трпи стварне санкције међународне заједнице и једино тој партији је онемогућено да има рачун у некој од конерцијалних банака у Републици Српској што је услов изласка на изборе“, закључио је Милићевић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account