01.06.2024 12:52
На сцени је удружени злочиначки подухват Централне изборне комисије БиХ, дијела међународне заједнице, Агенције за банкарство РС и врха режима да се Српској демократској странци забрани учешће на локалним изборима, истакао је Желимир Нешковић, потпредсједник СДС.
 
"Ради се о класичној завјери да се странци која је основала Републику Српску забрани право да учествује на изборима. Свако је у тој завјери урадио свој дио посла. Међународни фактор потезањем ОФАК листе, режим преко Агенције за банкарство брзим испуњавањем услова које им је задао међународни фактор док је ЦИК само коначни егзекутор", поручио је Нешковић.
 
Он каже да је сад јасније зашто је СНСД-ов Срђан Амиџић, министар финансија БиХ тако лако одобрио средства ЦИК-у и зашто је СНСД тако лако пристао да изађе на изборе по Шмитовом закону.
 
"Они у Републици Српској који су се уротили да склоне СДС из политичког живота морају да знају да смо тврда воћка коју неће моћи да поломе. Не само да  на изборе излазимо него ћемо побиједити и режим и међународни фактор који је по ко зна који пут помогао СНСД-у. А побиједићемо јер је народ уз Српску демократску странку а наш народ не воли завјериваче", закључио је Нешковић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account