26.07.2024 14:04

Поводом сасулушања, од стране  Републичког јавног тужилаштва Републике Српске,  Милана Миличевића, предсједника Српске демократске странке /СДС/ и начелника општине Теслић, члан Предсједништва СДС Ђорђе Милићевић оцијенио је да се ради о још једном у низу и до сада највећем директном политичком притиску актуелне власти у предвечерје локалних избора у циљу покушаја промјене изборне воље грађана.

''Имајући у виду тренутак када се саслушање Милана Миличевића дешава, потпуно је јасно да су институције Републике Српске заробљене и у функцији политичких обрачуна. Нажалост, користе се не само као инструмент за обрачун са начелником једне општине, него као и средство да се са политичке сцене уклони и оно мало људи који су у протеклом периоду јасно ставили до знања режиму да знају и могу другачије да управљају локалним заједницама и да другачије виде будућност Републике Српске“, истиче Ђорђе Милићевић.

 ''Намјера актуелне власти јесте да се у наредном периоду обрачуна са свим  политичким неистомишљеницима  и са онима за  које су сигурни да ни по коју цијену неће пристати на  разне уцјене и труле компромисе“, додао је Милићевић.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account