11.08.2024 12:52
СНСД, заробљен у својој властитој неспособности, очајнички покушава да прикрије своје неуспјехе и корупцију кроз јефтине манипулације. Њихово нападање локалних заједница које се труде да унаприједе своје средине само открива дубоку нервозу због губитка контроле, рекао је Милан Касаповић, посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске.
 
„Својим нечасним оптужбама о општинама Љубиње, Берковићи, Лопаре, Шамац, Модрича, Брод, Котор Варош, Теслић или као што је то Источна Илиџа и њен начелник Маринко Божовић, а које они називају "проданим за шаку долара," СНСД не само да вријеђа све оне који се боре за бољи живот, већ показује како су спремни на било шта да очувају своју трулу власт“, поручио је Касаповић.
 
Он наводи да је Маринко Божовић један од најбољих начелника у Републици Српској.
 
„Пројекти попут "Дијаспора Инвест" нуде праве прилике за напредак, али СНСД-ов страх од тих иницијатива открива њихову очајничку борбу за власт, не бринући се ни о чему осим о својој политичкој моћи“, истакао је Касаповић.
 
Умјесто да пруже подршку и помогну у развоју економије и инфраструктуре, СНСД се, каже Касаповић, упушта у прљаву игру ширења неистина и стварања сукоба.
 
„Грађани Републике Српске заслужују више од оваквих деструктивних тактика и лажних оптужби. Вријеме је да се окренемо стварним проблемима и радимо за бољу будућност, без обзира на СНСД-ову злу игру“, поручио је Касаповић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account