24.08.2024 11:48
''Предсједниче, упућујем ти апсолутну подршку у борби против режима који нас је све окупирао!'', поручио је Маринко Божовић, функционер СДС-а и начелник општине Источна Илиџа, поводом подизања оптужнице против предсједника СДС-а др Милана Миличевића.
 
''Постоји ли бар један становник Републике Српске који вјерује да ће кампања пред Локалне изборе 2024. бити фер, коректна и демократска; да ће то бити кампања у којој ће се суочити идеје, визије, планови и програми?
Одговор је јасан - НЕ ПОСТОЈИ'', оцијенио је Божовић.
 
Свједоци смо, упозорио је Божовић, оркестрираног напада на начелнике општина из Српске демократске странке, а последњи је усмјерен на др Милана Миличевића.
 
''Крв се заледи када прочиташ изјаву неког, до јуче наизглед умјереног члана режима, који преко ноћи постане острашћен, износи лажне тврдње, монтиране оптужнице, смишљене изјаве, без да један трен размишља какве проблеме својим лажима праве другој страни. О истакнутим секташима нема потребе говорити, они су стандардно спремни на све. Јасан је њихов циљ. То је побједа на изборима газећи преко мртвих'', навео је Маринко Божовић.
 
У оркестрирану представу су, по обичају, каже он, укључени на првом мјесту РТРС и Додикова АТВ, као и пратећи портали са тенденциозним прилозима, појачаним изјавама квази аналитичара и осталих послушника, који контаминирају медијски простор у Републици Српској.
 
''Немамо исте услове за рад, трпимо огроман притисак обављајући свакодневне послове, континуирано нас успоравају и опструишу, слушамо лажне оптужбе, врло често нам угрожавају личну безбједност и безбједност чланова породице и такво понашање су претворили у правило'', наглашава Божовић и додаје да ипак постоји једна ствар на којој  им је захвалан:
 
''Својим понашањем праве јасну границу (међу) између НАС и њих, која нам даје снагу да наставимо даље, да радимо више, да будемо још бољи и непоколебљиви на путу враћања демократије у Републику Српску, враћања вјере у правду, судове и тужилаштва, вјере у нашу српску полицију и све остале институције''.
 
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account