25.08.2024 08:16
Да је мафијашки режим Републике Српске дотакао дно показују његови суманути потези, као што је подизање оптужнице без дјела против предсједника СДС-а др Милана Миличевића, истакао је Огњен Бодирога, потпредсједник Српске демократске странке.
 
“Мислили смо да је покретање монтираних судских процеса, дио наше ружне прошлости, али изгледа да режим, по узору на некада КПЈ, користи исти тај метод обрачуна са политичким противницима”, нагласио је Бодирога.
 
Да би све било трагикомичније, каже он, режим који је огрезао у криминалу, лажно оптужује др Миличевића човјека који има беспрекорну каријеру без иједне мрље и човјека који је као борац прве категорије одликован од команданта Првог крајишког корпуса Момира Талића.
 
“Овакво понашање показује да је режим свјестан да му је дошао крај, па сада из очаја покушава на све могуће начине да се одржи на власти. Оно што могу поручити др Миличевићу је то да има пуну подршку СДС-а и мене као човјека, а носиоцима овог криминалног режима поручујем да се ближи дан када ће одговарати за издају, пљачку и остала непочинства према Републици Српској и њеним грађанима”, закључио је потпредсједник Српске демократске странке.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account