25.08.2024 08:44
Свашта смо доживјели од режимских медија за 18 година дугу владавину СНСД-а али да се невин човјек без кривице унапријед проглашава кривим још нисмо, истакао је Желимир Нешковић, потпредсједник Српске демократске странке коментаришући извјештавање медија о оптужници против Милана Миличевића, предсједника Српске демократске странке.
 
"Нема дјела али има пресуде у очима АТВ-а и РТРС-а које изгледа правне чињенице не интересују. Њих не интересује чињеница да Милићевић није примио мито већ да му је мито нуђен а он га одбио. Умјесто да Тужилаштво гони Сеферовића који је нудио мито, дежурни режимски тужиоци а након њих и медијска болумента нациљали су честитог човјека који је мито одбио", поручио је Нешковић.
 
Он каже да правосуђе не смије бити играчка режима па да се фиктивни процеси против лидера опозиције воде пред сваке изборе.
 
"Свако ко је гласан и истрајан у борби против режима може бити мета накарадног система. Режим жели обрачун са свима који мисле другачије па на том путу користе правосудне инструменте и лојалне медије. Али предсједник Миличевић ће из овога изаћи као побједник јер је иза њега народ, иза њега стоји читава Српска демократска странка а оно што је најважније иза њега стоји истина коју никакви монтирани процеси не могу да упрљају", закључио је Нешковић.  
 
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account