17.09.2024 14:34
Кандидат СДС воља народа за начелника Козарске Дубице Никола Злојутро заједно са кандидатима те странке за одборнике на трибини је поручио да становници те општине морају коначно да своју судбину одреде на овим изборима и одлуче да ли ће бирати оног ко ће заступати њихове интересе или послушнике власти из Бањалуке.

"Проблема је пуно и ми смо општина која назадује, док појединци одавде, "боље рећи полтрончићи се богате", рекао је Злојутро и казао да долази из народа и да ће његови суграђани бити једини савезник у обављању власти у Козарској Дубици.

Он је позвао суграђане да је судбина општине у њиховим рукама и да не слушају приче које се ових дана чују.

"Уколико заокружите Николу нећете добити новац од Додика. То није новац Додиков, него свих нас и зато ћемо заједно да се боримо да тај новац се врати у нашу општину онолико колико и издвајамо у заједничку касу", казао је он и упитао:

"Па како живи и развија се Бањалука, како напредује и развија се Теслић, Лопаре, Угљевик, Бијељина, Шамац, Модрича, Источна Илиџа, Соколац, у већини тих општина Додик никада није имао власт а оне се развијају а ми пропадамо".

"Па гдје су те инвестиције у Дубици и зашто назадујемо", казао је Злојутро.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account