21.09.2024 12:43
Драги чланови и симпатизери, 
поштовани кандидати Српске демократске странке,

Данас, поносно можемо рећи: побједили смо оне који су покушали да нас забране!

Очекивали су да ћемо се расипати, да ће нас угасити као што су нам гасили рачуне, знамења и химне. Али ми смо се сабрали, ујединили и подигли главу, јер знамо да је наша борба много већа од нас самих.
Ми смо ВОЉА НАРОДА.

Из свега излазимо јачи и сложнији, јер вољу народа нико и никада не може угушити!
Наша снага лежи у части, достојанству и заједништву. Заједно смо створили снагу која се не може сломити.

Организовали смо се када су мислили да су нас побједили. Излазимо на изборе као воља народа, као Српска демократска странка, као емоција сваког патриоте у Републици Српској. Наша мисија је јасна: РАДИМО ЗА СРПСКУ!

Као ваш предсједник, желим да изразим дубоку захвалност сваком од вас који сте, у најтежим тренуцима, стали уз нас, имали храбрости и борили се за нашу Српску демократску странку. Ваша преданост и храброст је оно што нас покреће!

Ми не нудимо илузије нити лажна патриотска обећања. Нудимо праведан и поштен систем у којем ће свако моћи да живи нормално. Ми радимо за Српску, за нашу заједницу, за наше породице!

Републику Српску доживљавамо с емоцијом, као нашу отаџбину, мјесто где ће одрастати наша дјеца и унуци. То није плијен за лично богаћење; то је наш дом, за који се боримо, с чашћу и поштовањем.
Пред сваким од нас је историјска одговорност. Ово је тренутак када се без новца, рачуна, нудећи истину и правду супротстављамо недостојним и исквареним, и то с поносом!
 
Наши кандидати, ви сте кључни за нашу борбу. Нико вас не може ни уплашити нити купити. Ваша храброст и посвећеност су данас највећи патриотски чин! Боримо се за сваку кућу, за сваку породицу, за будућност!
Идемо напријед, заједно, да побједи ВОЉА НАРОДА!

С поштовањем,

др Милан Миличевић 
предсједник Српске демократске странке
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account