27.09.2024 12:56
У препуној Спортској дворани у Фочи, синоћ је на централној трибини Српске демократске странке – Воља народа,  представљена одборничка листа од 30 кандидата коју предводи млади мастер – економиста, одборник у СО Фоча у два сазива, Душан Бодирога.
 
Уз огромне овације и подршку присутних, кандидат за начелника Општине Фоча испред коалиције СДС- Воља народа, Листе за правду и ред и Народног фронта, Огњен Бодирога, представио је свој програм у коме ће фокус бити на проблемима и унапрјеђењу квалитета живота обичног човјека.
 
„Ставићемо тачку на корупцију, ефикаснијом контролом јавних набавки и прекидом праксе страначког запошљавања. Обезбиједићемо посебну подршку младим брачним паровима кроз пажљиво скројену пронаталитетну политику. Направићемо нови концепт – буџет за људе, ставићемо најугроженије као приоритет. У Фочи нико не смије да се осјећа беспомоћно. Унапријеђење путне инфраструктуре и улагање у туризам биће приоритет. Туризам треба да буде замајац у економском развоју цијеле општине и креирању нових радних мјеста“, поручио је Бодирога са трибине у Фочи.


 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account