03.10.2024 07:45
Како се приближава 6. октобар, у Пелагићеву је све напетија атмосфера. СНСД власт је свјесна да губи изборе и на све могуће и немогуће начине покушава да прекроји вољу народа.
 
Током кампање, Српска демократска странка је организовала је трибине по мјесним заједницама, гдје су биле невјероватне ситуације од забране уласка у просторије, до искључивања струје, а све са циљем да се заустави истина да дође до грађана.
 
Славиша Максимовић, кандидат Српске демократске странке и опозиције добио је велику подршку народа, подршку свих прогресивних снага, које желе промјене и скидање са власти једне неспособне и корумпиране власти. 
 
Бројне инспекцијске контроле су му свакодневна појава такође то се проширило и на његово чланство, које желе да појединце искључе из кампање, а кренули су и корак даље, укључивањем МУП-а РС, Полицијске станице Пелагићево која позива наше чланове на информативне разговоре.
 
Да ли у Министарству унутрашњих послова РС  и у инспекцијским службама ради страначка СНСД војска и да ли таквим појединцима можемо да вјерујемо? Да ли је демократија само ако СНСД побиједи?
 
Зато позивамо још једном народ, да покаже да ни пријетње и уцјене више не пролази, да изађу у још већем броју, покажу режиму да је завршио свој мандат, јер када проради српски инат и веће силе су падале, а камоли СНСД власт у Пелагићеву.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account