09.10.2024 13:39
Општински одбор СДС Костајница упозорава јавност да је СНСД преурањено прогласио подједу кандидата за начелника Николе Јањетовића који на редовним бирачким мјестима води свега 32 гласа испред нашег кандидата Владимира Ћопића. С обзиром на то да још нису избројани гласови мобилног тима, они на непотрврђеним листићима и гласови поштом којих је укупно 118, а за које поуздано знамо да су углавном гласови нашег кандидата, упозоравамо да је исхитрено проглашење побједе кандидата СНСД-а урађено с циљем покушаја осмишљене изборне крађе.
 
Према информацијама које смо добили од честитих људи из СНСД, кандидат СНСД-а Никола Јањетовић није намјеравао прогласити побједу и у изборно ноћи је пренио чињенично стање врху СНСД-а. Високи функционер СНСД-а чије име нам је познато одговорио му је: ''Прогласи побједу, попеглаћемо то у Сарајеву''.
 
Такође, током јучерашњег дана јавили су нам се многи бирачи који су гласали поштом и саопштили нам да су јуче имали телефонске позиве из локалног СНСД, те да им је пријећено и да су нападани јер су гласали за кандидата СДС Владимира Ћопића.
 
ОО СДС Костајница упозорава Централну изборну комисију да нећемо дозволити да нам се украде иједан глас, а тачно знамо колико их имамо поштом, и да добро пазе хоће ли се упустити у нову авантуру са СНСД и прекрајање изборног резултата. Очекујемо од ЦИК да буде на страни закона, а не на страни крадљиваца.  

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account