20.11.2022 16:39
На Аранђеловдан , прије 27 година, са својим саборцима  на  ратишту, дочекао сам признање онога што смо стварали и одбранили са великом надом у бољу будућност. Створили смо нашу Републику Српску, али ипак то боље сутра још увијек и предуго чекамо. Све слабији, оковани криминалом, и корупцијом, окривљујући једни друге за преносе надлежности под притиском странаца на које су  пристајале  све власти Српске, само због личног политичког опстанка, каже вршилац дужности предсједника Српске демократске странке, Милан Миличевић.
 
Да ли су зато гинули борци Војске Републике Српске ?

Нисмо се борили да нас пљачкају, да нам пријете  ни  ови извана, а поготово не ови изнутра. Нисмо се борили да нас понижавају, да  будемо сиромашни и да на крају одлазимо из Републике Српске изгубљеног људског достојанства и погнуте главе.
 
Сачувати Дејтонски  споразум, је наш национални интерес.

Наш највећи национални интерес је оснажити Српску како би народ у њој остајао и живио нормално. Нема слободе човјека без економске слободе. То подразумијева борбу против криминала и корупције. Око тога треба  тражити српско јединство и  ДВОТРЕЋИНСКО окупљање а не око личних интереса. Предводићемо српско јединство  по свим важним питањима  за напредак Републике Српске уз подршку Србије као гаранта Дејтонског мировног споразума.

Српска демократска странка је политички створила и у Дејтону сачувала  Републику Српску али сада, Српска демократска странка мора показати да Република Српска може и мора другачије.
Бранимо Српску !
Нападамо криминал и корупцију !

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account