26.12.2022 15:10
Најаве покретања процедуре опозива Љубише Петровића, младог и енергичног градоначелника Бијељине, порука су народу Републике Српске да се једноумна власт не може помирити са чињеницом да постоје изабрани представници народа који су све супротно од онога што представља режим, рекао је Милан Миличевић, в.д. предсједника Српске демократске странке.
 
Миличевић каже да они не покрећу процедуру опозива због бриге за народ и жеље за бољитком, већ управо из разлога што желе да угасе сваки глас, сваки покушај супротстављања њиховој политици пустошења државе, политичке и сваке друге корупције и криминала.
 
„Градоначелник Љубиша Петровић је направио велику  побједу на локалним изборима прије 2 године против удружених режимских странака а потврдио је на протеклим изборима освојивши увјерљиво  посланички мандат. За двије године обављања градоначелничке дужности не само да је оправдао повјерење грађана, већ његова популарност још више расте јер он представља част, поштење, марљивост, одговорност према грађанима и бригу за сваког  човјека“, истакао је Миличевић.
 
Каже да насупрот томе, аутократска власт бира нове министре у Владу РС који су нестручни, некомпетентни, са сумњивим дипломама и титулама, неспособни за ресоре које треба да воде, који су правоснажно осуђивани.
 
Због тога ће, поручује Миличевић, режим на покушају опозива Градоначелника Љубише Петровића сломити зубе.
 
„Покушајте и проћи ћете исто онако како сте прошли у Теслићу у марту 2019. Дочекаће вас хиљаде људи организованих и спремних да заштите вољу грађана Бијељине којима је доста ваше бахатости ,ваших лажи и понижења. А кад вам опозив не успије захтијеваћемо од вас да распустите Скупштину града Бијељине а ако то не учините примораћемо вас да то учините. И нећемо одустати“, казао је Миличевић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account