07.02.2023 11:23
Интересна скупина у Бијељини која се ових дана јавности покушава представити као скупштинска већина поломиће зубе уколико покуша да опозове Љубишу Петровића, градоначелника Бијељине чију је побједу народ већ два пута потврдио на изборима, прво 2020. на локалним а онда и 2022. година на општим изборима, истакао је Милан Петровић, члан Предсједништва СДС.
 
„Љубиша Петровић је однио убједљиву побједу на локалним изборима 2020. године али је своју побједу и потврдио на општим изборима 2022. године. Нека зна интересна скупина око СНСД-а у Бијељини да ће народ и трећи пут стати уз свог градоначелника јер знају Бијељинци ко је ко“, истакао је Петровић.
 
Он каже да СНСД покушајима да смјени Петровића покушава да овлада буџетом Бијељине као својим личним буџетом и да им смета Љубиша Петровић који градом управља домаћински и транспарентно.
 
„Притисак на начелнике и градоначелнике из СДС-а се наставља. Влада РС кажњава грађане оних општина гдје на власти није СНСД, не дозвољавајући да се било каква средства из буџета Републике Српске дозначе тим општинама и градовима. Не кажњава СНСД већ двије године Љубишу Петровића већ кажњава све грађане Бијељине. А шта о томе мисле Бијељинци, показали су на општим изборима када су  дали подршку Јелени Тривић и изборним листама Српске демократске странке“, поручио је Петровић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account