21.02.2023 14:46
Српска демократска странка треба да поново буде значајан и најјачи политички фактор у Републици Српској и имам вољу да своју енергију усмјерим према томе циљу, а то ми је важније од тога кога ће чланови СДС изабрати за предсједника, казао је Милан Миличевић, вршилац дужности предсједника СДС.
 
Миличевић каже да је у протеклом периоду као в.д. предсједникa странка обишао много општинских и градских организација СДС како би се од људи на трену упознао са стањем у локалним одборима и како би заједно разматрали начине за унапређење рада странке.
 
„СДС је дубоко ушла у унутарстраначке изборе. Био сам већ у седам од девет изборних јединица. Имали смо много разговора са нашим члановима и симпатизерима како би смо чули њихов глас. Ако желите да странка иде набоље и да се исправе неке евентуалне грешке веома је важно да се разговара са људима и да се вратите у базу “, нагласио је Миличевић.
 
Током тих разговора сам заједно са мојим сарадницима, додаје Миличевић, дошао до закључка на којим мјестима и одборима не треба правити промјене, него само освјежити чланство.
 
„Срећна околност за СДС је и то што у својој бази по општинским и градским одборима има много квалитетних људи који нису до сада дошли до изражаја и ти људи могу много допринијети раду странке“, истакао је Миличевић. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account