10.03.2023 11:26
Људи који су се доказали као непоткупљиви, одговорни и досљедни попут Љубише Петровића, градоначелника Бијељине, дају наду да се ствари у овом друштву могу промијенити на боље, каже  Милан Миличевић, в.д. предсједника СДС.
 
Миличевић очекује да ће становници Бијељине већински гласати против опозива градоначелника, како би Петровићу, који се показао као одговоран човјек који жели да транспарентно управља средствима буџета, омогућили да ради, оствари и реализује пројекте које је обећао.
 
“Сматрам да ће Петровић након овог покушаја опозива остати градоначелник и да ће наставити на начин како је замислио да ради свој посао у корист грађана Бијељине“, рекао је Миличевић.
 
Поручује да се и у тешким условима може и мора радити.
 
„Јако је незахвална функција бити начелник/градоначелник било које локалне заједнице када немате скупштинску већину. То значајно отежава рад и све што сте замислили и обећали људима када су вас бирали. Имате визију како треба да изгледа Бијељина након вашег мандата, али онда дођите у ситуацију да вам то не усваја скупштина“, каже Миличевић.
 
Он је истакао да у Републици Српској није лако бити опозиционар, те да су много лакши други путеви, како каже, они нечасни, а то је да се продате.
 
„Љубиша Петровић није један од тих, као што нисам ни ја, као што нису многи други и то нам даје наду да се ствари могу промијенити. Ја никад не вјерујем у ту причу да нам може бити боље са људима који нас воде посљедњих 15 година, не вјерујем у ту бајку да ће се неко сад одједном преобратити, просвјетилити и почети радити нормално и водити нас ка Европској унији“, наводи Миличевић.     
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account