19.03.2023 21:17
Грађани Бијељине изјаснили су се данас на референдуму против опозива градоначелника Љубише Петровића.

На конференцији за новинаре СДС саопштено је да Петровић остаје на челу Бијељине.

На референдуму о опозиву градоначелника  из СДС Љубиша Петровић освојио је готово 16.000 гласова предности.

– Мислим да не може ништа да се деси да се то промјени. 68,11 одсто против опозива 31 одсто за опозив”, рекао је предсједника СДС Милан Миличевић.

– Чули смо, али није провјерено да на једном бирачком мјесту Љубиша Петровић није побједио –  рекао је он истичући да ће Петровић једнако третирати и то бирачко мјесто као и сва друга.

– Знам да је понедјељак први радни дан у седмици и ми ћемо радити врло озбиљне ствари. У име СДС захваљујем се свим становницима Бијељине што су врло озбиљно схватили овај референдум и дали свој глас против опозива – рекао је Миличевић истичући да друга “црвена” страна константно покушава да скрене пажњу са важних питања.

Позвао је Владу Републике Српске да Народној скупштини предложи одлуку о распуштању градске Скупштине која сада нема легитимитет.

– Ако имају имало образа они ће већ вечерас поднијети оставке –  рекао је Миличевић.

Великом народном побједом вечерашњи резултат назвао је Љубиша Петровић и изразио захвалност становницима Бијељине на подршци коју су му указали.

– Хвала свим људима који су у претходном периоду на атмосфери референдума учинили све да исправност и одлуке које смо вечерас потврдили заиста добију један сјај –  рекао је Петровић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account