26.03.2023 11:37
Предсједник Српске демократске странке Милан Миличевић на прес конференцији у Добоју представио је групу младих људи која се придружила Српској демократској странци у Добоју за које је рекао да су носиоци нових идеја и нове енергије и пожелио им добродошлицу у Српску демократску странку.
 
„Овај дан отвара нову страницу Српске демократске странке у Добоју. Данашњи догађај је резултат континуираног процеса и рада.  Српска демократска странка у Добоју жели да буде предводник и тачка окупљања једног новог таласа дјеловања слободомислећих људи који желе промјене у Добоју. Кроз унутарстраначке изборе у Добоју формираћемо ново руководство које ће дати допринос напретку наше странке у Добоју“, поручио је Миличевић.
 
Двадесет нових младих људи који су данас присттупили Српској демократској странци представљају значајно појачање за странку у Добоју.
 
Стефан Гаврић, један од младих људи који је приступио СДС казао је да је ова група људи препознала капацитете Српске демократске странке и њеног лидера Милана Миличевића који дају простор за озбиљан опозициони рад у Добоју.
 
„Правимо спој младости и енергије, с једне стране и сигурности и исуства, с друге стране и сигуран сам да ће то бити добитна комбинација за Српску демократску странку у Добоју. СДС ће у Добоју бити носилац промјена и спремно ћемо дочекати локалне изборе 2024. године. Искусни кадрови Српске демокраске странке у Добоју су нас већ срдачно дочекали и сигуран сам да од овог дана заједно можемо ићи само напријед“, порука је Гаврића. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account