04.04.2023 11:26
Мој циљ је да СДС у наредном периоду дефинише јасан опозициони блок, који треба да створи предуслове за демократске промјене на изборима 2026, након тачно 20 година владавине једне партије. Порука из Бијељине је најава за оно што треба да очекује Републику Српску у наредном периоду уколико направимо одговарајуће предуслове, а хоћемо, истакао је др Милан Миличевић, в.д. предсједника СДС.
 
„Српска демократска странка, као главни стуб опозиције у Републици Српској, сарађиваће са свим странкама које дјелују као истинска опозиција, па тако и са новооснованом странком Јелене Тривић, која је једна од препознатљивијих личности опозиције“, поручио је Миличевић.
 
Он је казао да је побједа Љубише Петровића побједа Српске демократске странке.
 
„СНСД у Бијељини није доживио пораз, већ прави дебакл. С обзиром на то да је Бијељина други град по величини у Републици Српској, народ Семберије је више него јасно послао поруку да не подржава политику притисака, уцјена, политичке корупције, блокаде развоја Бијељине и свих других погубних друштвених појава које представља владајућа партија“, нагласио је лидер СДС-а.
 
Миличевић је казао да је превише времена и труда потрошено на указивање какав је Милорад Додик, умјесто на предлагање, образлагање и промовисање сопствених рјешења како Република Српска може бити боље мјесто за живот, а то је оно што сваког становника ове земље највише интересује.
 
„За двије деценије и више сви у Републици Српској знају ко је и какав је Милорад Додик, осим оних који не желе да знају или имају користи од њега због чега им нема бољег, па и у сопственим редовима“, закључио је Миличевић.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account