15.04.2023 15:13
Радном колективу К3 телевизије, уредништву и новинарима честитам 28. рођендан. К3 телевизија постоји готово три деценије на медијском небу Републике Српске и својим професионалним радом, објективним извјештавањем водећи бригу о проблемима обичном човјека поставила је љествицу високо за све друге телевизијске медије у Републици Српској, истакао је Милан Миличевић, в.д. предсједника Српске демократске странке.
 
"Посебна заслуга К3 телевизије стоји у чињеници да пратите живот и у мањим локалним заједницама, у свим крајевима наше Републике Српске. Глас из тих средина је једнако важан као и из наших највећих градова и проблеми људи из тих крајева нешто о чему треба да се говори. Својим преданим радом дајте простор локалним питањима од којих зависи живот обичног човјека и то је један од разлога зашто имате повјерење гледалаца“, поручио је Миличевић.
 
Он је казао да жели да К3 успјешно ради и у наредним годинама а све у интересу јавности и Републике Српске.
 
„Желим да у наредним годинама послујете још успјешније увијек водећи рачуна о јавном интересу. Пред највећи хришћански празник Васкрс у име Српске демократске странке упућујем вам најљепше жеље поводом вашег јубилеја који желим да прославите у миру  и благостању“, закључио је Миличевић у честитци.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account