16.04.2023 08:39
Уредништву, редакцији и свим запосленим у БН телевизији честитам 25 годишњицу успјешног рада уз жеље да трајете још много година на медијском небу Републике Српске као најгледанија и најутицајнија телевизијска кућа, истакао је др Милан Миличевић, в.д. предсједника СДС.
 
„Четврт вијека трајете и свих тих година биљежите раст, извјештавате одговорно и професионално у интересу грађана често значајније од оних којима је закон дао у задатак да чувају јавни интерес. Упркос насртајима многих моћника којима се не свиђа ваш рад свих ових година очували сте ореол телевизије која је најгледанија али и којој грађани највише вјерују“, поручио је Миличевић и додао:
 
„Посебно треба да сте поносни на чињеницу да данас, на највећи хришћански празник Васкрс, као и у све велике хришћанске празнике, у скоро сваком дому Републике Српске гледа се програм БН телевизије што је показатељ да чувате традицију српског народа и народно сте огледало. У нади да ће ваша телевизија трајати још годинама и расти заједно са нашом Републиком Српском желим вам срећан 25. рођендан“, закључио је Миличевић у рођенданској телевизији честитки БН телевизији.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account