15.02.2012 00:00

Српска деморкатска стрнака сматра неаргументованим и нетачним посљедње саопштење Савеза независних социјалдемократа, оцјењујући да та странка наставља стару праксу дојављивања СДС-а својим менторима .Најновије тврдње СНСД да се СДС није реформисао наводе на закључак да та странка није много одмакла од времена када је својим страним менторима дотурала спискове на основу којих је вршен прогон људи како би се СДС уништио а СНСД довео на власт.

Толико о реформисању и реформистима.

Ннису тачне ни тврдње да влада СДС-а, предвођена Пером Букејловићем, није оставила не фенинга влади СНСД-а, када је познато да је та влада прва забиљежила суфицит у 2005-ој години и влади Милорада Додика оставила вишак у буџету од 149 милиона КМ, без ПДВ и телеком у државном власништву.

Само ради подсјећања тада просјечна потрошачка корпа је износила 449,3 КМ што је било 97 одсто просјечне плате у РС, а данас просјечна плата не покрива ни половину потрошачке корпе.

Оно чиме би СНСД у својим анализама требао да се позабави је како се десило да данас имамо много сиромшанијих грађана на једној и неколико богатих појединаца, на другој страни.

Опширније...


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account