08.12.2011 00:00

Општински одбор Српске демократске странке Рудо саопштава да је бивши начелник ове општине Милко Чолаковић (СНСД), који је недавно постављен за директора филијале Завода за запошљавање Пала, умијешан у бројне незаконитости на подручју општине Рудо.

Општински одбор СДС Рудо подсјећа на захтјев за покретање истраге против Чолаковића и других одговорних лица локалне управе, због основи сумње да су злоупотребом свог положаја учинили више противзаконитих радњи и тако нанијели велику штету буџету општине.

Захтјев за покретање истраге је поднесен СИПИ и МУП РС почетком ове године, али до сада није ништа предузето по том питању, а Чолаковић је умјесто да се против њега води кривични поступак награђен од СНСД-ове власти тако што је постављен на мјесто директора паљанске филијале Завода за запошљавање РС.

У захтјеву надлежним органима је указано да своје истражне радње усмјере, између осталог на пројекат "Водени ћиро", који је коштао 500.000КМ, као и на изградњу спортске дворане, која још увијек нија завршена, а за што је издвојено до сада више од два милиона КМ, као и других сумњивих радњи око реализације капиталних пројеката на подручју општине.

Опширније...


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account