27.12.2009 00:00

Српска демократска странка захтијева од министра саобраћаја и веза РС Недељка Чубриловића да покаже одговорност и поднесе оставку због дебакла уговора са ''Штрабагом'', умјесто што већ пола године замајава јавност понављањем флоскуле ''Штрабаг се не повлачи јер нас нису писмено обавијестили'', а од ''Штрабага'' ни трага.

У времену тешке економске кризе, почетак изградње аутопута Бања Лука-Добој, као што је обећао СНСД - Милорад Додик, био је шанса да се отворе нова радна мјеста и помогне привреда РС. Како се испоставило, концепт дијељења послова без тендера, што је био случај и са ''Штрабагом'', не може добити подршку озбиљних међународних финансијских институција и озбиљно нарушава пословни кредибилитет РС.

 

Одговорни за ове пропусте једини су кривци што ће РС изгубити годину дана на сијање лажних обећања, умјесто да реализује пројекте који ће помоћи да се запосле радници и покрене дио привреде који се налази у тешкој економској кризи. Власт која је лагала своје грађане и градила политику на обманама, најбоље би народу помогла својим одласком.

 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account