18.05.2019 16:47
Изјава портпарола СНСД-а Радована Ковачевића да „СНСД нема ништа против да постоји сарадња БиХ са НАТО и да се договара на годишњем нивоу“ јасан је показатељ да ће СНСД зарад што бржег формирања Савјета министара БиХ починити нову издају Републике Српске и преварити грађане.
 
Очигледно је да је СНСД пристао на захтјеве бошњачких и хрватских партија како би Савјет министара био што хитније формиран, па су данас спремни да иду толико далеко да ће погазити сопствене одредбе Резолуције о војној неутралности за коју се данас види да је мртво слово на папиру и једна обична шарена лажа за грађане Републике Српске.
 
Тиме СНСД настоји завршити НАТО интеграције Босне и Херцеговине које је и започео њихов кадар Небојша Радмановићем слањем захтјева за чланство још давне 2009. године док је обављао функцију српског члана Предсједништва БиХ.
 
Милорад Додик нити нико други нема право да доноси важне политичке одлуке као што је питање интеграције у војне савезе без потпуног друштвеног и политичког консензуса. Свако другачије понашање Милорада Додика сматраћемо издајом интереса грађана Републике Српске. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account