25.08.2019 13:52
ОО СДС  Гацко најснажније одбацује злонамјерне, лажне и неутемељене оптужбе гатачког СНСД-а које су испод сваког нивоа достојанства и лијепог укуса.
 
Јавност општине Гацко али и цијеле Републике Српске треба да зна да је захваљујући гатачком СНСД-у укинуто снадбијевање Рудника и термоелектране Гацко водом из градског Водовода већ је за кориштење уведена нехигијенска вода чиме су значајно смањени приходи Водовода Гацко. Колико гатачки СНСД брине о грађанима свога града и њиховом здрављу говори податак да је у тој нехигијенској води у ресторану РиТе Гацко недавно пронађено присуство салмонеле.
 
Колико се СНСД брине за здравље својих грађана и радника у Гацку говори и податак да је РиТЕ Гацко укинула годишње издвајање од 130 хиљада КМ гатачком Дому здравља за функционисање амбуланте у кругу Рудника и термоелектране Гацко. Нека функционери гатачког СНСД-а, ти лажни борци за добробит града и Дома здравља, објасне грађанима како је могуће да грађани Гацка сваке године уплате између 7 и 8 милиона КМ у Фонд здравственог осигурања, који воде њихови партијски саборци, а од тог новца грађанима Гацка и Дому здравља врати се само 700 хиљада КМ.
 
У протеклих 10 година општина Гацко је за развој спорта извојила преко 4,5 милиона КМ док СНСД-ово руководство РиТе Гацко није издвојило нити једну једину марку. Умјесто улагања за гатачки спорт и нашу омладину приоритет РиТе Гацко било је финансирање „Борца“ из Бања Луке, „Игокее“ из Лакташа, „Леотара“ из Требиња и других клубова којима руководе партијски другови СНСД-ових директора у РиТе Гацко.
 
Лицемјерно је некога оптуживати за уцјене радника, када се зна да се СНСД беспријекорно користи овом методом. Грађани Гацка нису заборавили пријетње Милорада Додика радницима РиТе Гацко да ће остати без посла сви они који гласају за Српску демократску странку. Док је СНСД пријетио, уцјењивао и деградирао неистомишљенике, ми смо се према свим грађанима Гацка односили једнако. Подсјећамо јавност да за вријеме власти СДС-а нико није отпуштен, суспендован или кажњен због своје партисјке припадности.
 
Тужно је и жалосно што свакоднсвно свједочимо да гатачки СНСД чини све да испуни пријетње свог лидера, па је тако вашу одмазду „заслужио“ и ратни командант Гатачке бригаде само зато што је члан СДС-а.  Његов највећи гријех је што се борио раме уз раме са својим суграђанима док су се функционери СНСД-а башкарили по Подгорици, Београду, Новом Саду, и другим мјестима далеко од Гацка.
 
Подсјећамо СНСД-ове лажне борце за добробит Гацка, да о избору локалног руководства одлучују грађани на изборима а не партијски комитет на тајним састанцима. Ако сте већ заборавили, подсјетићемо Вас да Вас грађани Гацка никада нису бирали већ као честити и поштени домаћини, своје повјерење увијек указивали Српској демократској странци. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account