11.11.2019 11:11
Општински одбор СДС Невесиње позива локални СНСД у Невесињу да престану да брукају име и славу Невесиња недоличним изјавама и дјелима својих функционера; славу по којој смо били чувени и углед Невесиња који је био беспрекоран док га бахати функционери СНСД-а нису упрљали последњим дешавањима.
 
Невесињском СНСД-у не сметају више само народни посланик Небојша Вукановић и ОО СДС Невесиње, већ им сад сметају и демобилисани борци Војске Републике Српске, честити невесињски полицајци и признати и уважени српски глумци и спортисти само зато што не желе да се повинују њиховим бахатим захтјевима и буду марионете у њиховим рукама.
 
Скандал који је начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић направио запријетивши српским глумцима да никад више неће бити позвани у Невесиње и лажи које је изнио, незабиљежен је шамар угледу Невесиња и свих Невесињаца. Цинично и крајње срачунато, нудећи папир без вриједности и значаја, наумили су одиграти главне улоге у партијски режираној представи уз статирање Ћетковића, Луткића и осталих умјетника.
 
Авдаловићу је мало било што је највећа митровданска знамења поклонио дезертеру на свети дан за Невесиње, већ је пред читавим свијетом осрамотио име наше општине износећи лажи за српске глумце.
  
Авдаловић и СНСД су успјели пробудити бијес свих општинских борачких организације у Херцеговини као и свих бораца Невесињске бригаде додјељујући повељу општине Илији Таминџији. У свијет сте послали слику разочараних бораца како са сузама у очима цијепају њима нешто најсветије, чланску карту Борачке организације Републике Српске. Мало ли је, „господо“?
 
Покушали су свој неуспех и бламажу прикрити изношење неистина на рачун драгих пријатеља из Србије. Међутим, нећете умањити значај Митровдана, нећете окаљати образ честитих Невесињаца и Херцеговаца. Нећете затворити врата нашој браћи из Србије јер ви нисте ни учествовали у митровданским биткама, немате ни ратних другова нити ратног распореда.
 
Послије невиђене бруке коју су направили а која је досегла глобалне оквире, најпаметније би им било да се не оглашавају, већ једино да се извину и српским глумцима и борачкој популацији на које су пљунули срамним и дрским изјавама и поступцима.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account